Diskuse

Datum: 25.06.2012

Vložil: Sob

Titulek: Tričmen

Maki, díky za triko:-)

Odpovědět

—————

Datum: 25.06.2012

Vložil: maki

Titulek: Re: Tričmen

není zač, myslela jsem na vás, jestli se vám líbí. na fotkách vypadaj dobře. Ještě byste si mohli dát fotku s mantinelem, když jsme to tak sladili

vy co tam máte jména, tak nic nedoplácíte, to je zdarma :)

Jsem ráda, že se vám líbí

Odpovědět

—————

Datum: 20.06.2012

Vložil: beast

Titulek: pro pobavení

Když jsem šel minulej týden v Rosicích po Hybešové, našel jsem u popelnice několik stránek se záhadnými šiframi. Zřejmě se jednalo o útržky z deníku jakéhosi počítačového tunera. Tady jsou.

......Minulej měsíc sem si koupil novou fošnu MSI K8N Neo 4 Diamond. Jede na nFoce 4 SLI, kam se hrabe VIA s KT 890 a trapně zastaralým southbridgem. Mám tam Gigabezdrát Lanku, FireWire, 6xSATA a RAIDovej řadič. Jako zvukárnu tam narvali Creativáckej Live, ta je jasně lepší než nějakej Realtek. Eště mi zbyly prachy na hadr 250 GB Seagate 7200.8, co už má nativní SATA a podporuje NCQ.
Celkem mě to stálo přes 10 kolíků, takže jsem pak celej měsíc žral qečeři chleba s marmeládou, protože už mi z úspor zbyla jenom tisícovka. Minulou sobotu sem byl pařit. Byl sem v Mordoru. Doufal jsem, že sbalím ňákou kočku, tak jsem doma radši nastrkal fšechny krámy včetně chipsů pod postel, aby se tam dalo trochu chodit. Přes samej modem už nebylo kam flusnout. Pod káčkem byly jenom samý čtrnáctky nebo starý kurvy, tak jsem zase uklízel zbytečně a nemoh pak furt nic najít.
V neděli ráno koukám, zbyly mi jen dvě stovky a tejden do vejplaty. Tak jsem šel za našima. Matka se divila, že sem ňákej pohublej a hned mi nabízela svíčkovou. Sprásknul jsem 13 knedlíků a konečně se po třech tejdnech trochu najed něčím jiným kromě pepsi a brambůrek. Chtěl jsem vyrazit nějaký prachy z fotra, ale vysrala se mu Audina, tak neměl žádný love nazbyt. Ptal se jestli furt dělám na kase v Kauflandu. Řek sem, že jo, poněvač se mi nechtělo vykládat jak jsem vyjel na tu bábu a dali mi vybrat, že můžu jít do skladu nebo mám padáka. Aspoň, že mi máti vyprala ty ponožky, už jsem je musel obracet naruby.

Dneska jsem dostal vejplatu, Tak sem z práce zašel rovnou do CC pro nějaký nový střeva, abych nebyl pozadu. Konečně sem se dočkal toho Leadteka GF 6800 TDHáčka 256 MB na PCI-E. Nevim proč ty krabky dělaj tak velký, nevešlo se mi to do báglu, tak jsem to musel držet v ruce a furt jsem se bál, že mi jí někdo ukradne. Ale zdárně jsem dojel se všema krámama. Nejni to sice Ultra, ale GPU přes těch 400 snad OCnu. Paměti už asi o moc vejš nepudou, sou to jen 3 ns, ale uvidíme.

Proč jsem vzal athloňáckýho Winčestra 3200+, pač byl podobně drahej jako stejně taktlej Newcastle. Jenže socket 754 je mrtvej, to je jasný, a hlavně má FSB jenom na 800 Mega, takže by byla blbost ho kupovat. Je mi jasný, že mi grafárnu bude trochu brzdit a že by to chtělo aspoň Clawhammera nebo rovnou FXko, ale trochu procík přetočím. Měl by bejt z dobrý sérije. Za pár měsíců budu stejně kupovat procák zase novej, tak to s ním nějak přežiju, pokud ho do tý doby neupeču.
Neměli ramky. Zejtra zajdu do Bohemky. Měli by mít na skladě 512 MB Corsairy XMS DDR 466. Koupim dva kousky a hodím je na synchro. Měly by zvládat 3-4-4-8, ale zkusím to poladit a snad z nich vytlačím CL=2,5. Jsou v mědi, tak snad nebudou moc hicovat.
Pro dnešek už jsem totálně hotovej, a eště ke fšemu du zejtra na ranní. Aspoň, že už bude pátek, a to je malá sobota. Večír to poskládám dohromady, natáhnu XP, sosnu Forceware, flashnu BIOS a takový ty věci a začnu OC. Doufám, že ten proc dostanu aspoň na 240x10 2000@2400Mhz při 1,6V, přece jen je to 90 nm, tak to snad nebudu muset moc opejkat.

.....Po šichtě sem šel koupit ty ramky. Nějak jsem nestih nakoupit a večer už sem měl trochu hlad. V lednici jsem našel prošlej jogurt a ve špajzu tvrdej chleba. Musel jsem zajít do KFC na křidýlka.

Volal Zdenál, ať s nim du večer pod Ká vopíchat ňáký sedumnáctky. Tak jsem ho poinformoval o svých krásných nových komponentech a že už nemám prachy, leda by mě založil. Povídal, že kupoval vodníka a taky nemá nazbyt, tak snad příště.
K vobědu sem si uvařil polívkový nudle s kečupem a brambůrky a pak začal se stavbou. Už od začátku se furt něco sralo. Chladič nešel na procák pořádně nasadit. Spona byla děsně tuhá, ujela mi ruka a zaryl jsem šroubovák do desky. Vypalka nechtěla sedět se starým hadrem na jedný kšandě a druhou jsem jako na potvoru nemoh najít. Byla pod postelí. Ten chladič GPU na grafice je naprosto debilní a zasahuje nad paměti. Musel jsem ho trochu upilovat, rozřezat pasivy ze starý GF3 a nalepit je na brouky. Trochu sem přitom přibrousil jeden kondík, ale nemělo by to vadit. To už sem byl vorvanej jak borůvky, tak sem šel radši chrnět.

.....Hned jak sem v poledne vstal, tak sem šlápnul do otevřený bedny. Naštěstí se nic moc nestalo, jenom jsem urazil chladič na čipsetu. Ale to nevadí, stejně sem tam chtěl dát jinej. Během vodpoledne sem mašinu dostavěl a začal tam rvát soft. Instalace XPéček proběhla zdárně. Natočil jsem procák na 240x10. Nechtěl sem bejt moc brutální, tak sem mu pro začátek pustil 1,5 Vcore. To mi ale zatuhnul hned při POSTu, tak jsem mu přidal na 1,6 a to už se zdálo akorát. Spustil sem Prime a komp vypadal rockstable. Tak jsem zkusil 3DM05, ale furt se to kousalo nebo to házelo artefakty. Šáhnul sem na procík a byl horkej jako kamna. To znamená přidat do kejzu 1 fan a eventuálně přidělat windtunel. Vodník by byl samo lepší, ale toho kdyžtak až příští měsíc. Chtěl jsem si večer dál CSko, ale vypadá to na další problémy. Chjo.

zdroj: https://www.dfens-cz.com/

Odpovědět

—————

Vložil: Flaška...

Titulek: ...tvrdýho...

... na osobu platí? :-)

Odpovědět

—————

Vložil: Tequila

Titulek: Re: ...tvrdýho...

no ba

Odpovědět

—————

Vložil: Dr. Vale

Titulek: Re: ...tvrdýho...

Havana má už čestné místo v mým batůžku ;)

Odpovědět

—————

Datum: 19.06.2012

Vložil: Nejlepší golman planety

Titulek: voteklé prst jak sviň

Zdar

zítra nepudu chytat skrz ten prst ale jestli chcete mužu jít do pole :)

Odpovědět

—————

Vložil: pazi

Titulek: Re: voteklé prst jak sviň

ok dojdi do pole ty žebráku, ťe vemu na šóógle... :-)

Odpovědět

—————

Vložil: kuža

Titulek: Re: Re: voteklé prst jak sviň

ok ale musíš mě pučit pádlo

Odpovědět

—————

Datum: 15.06.2012

Vložil: Roman

Titulek: Krasoňov

Mám potvrzeno z Krasoňova, že nás v pátek mezi 12-13 hodinou budou čekat na předání chaty.
Bohužel Jumper bude v Chorvatsku, takže nemám možnost velkého auta. Musíme se ve středu nějak rozumně domluvit jak se nalodit.

Odpovědět

—————

Datum: 18.06.2012

Vložil: Sob

Titulek: Re: Krasoňov

Čus, napište všichni jak máte v plánu jet (kdo může v pátek dopoledne, kdo až odpoledne, kdo bere auto...)
Já můžu dopoledne a teoreticky můžu vzít auto (respektive Feldu:-) )

Odpovědět

—————

Vložil: Pazi

Titulek: Re: Re: Krasoňov

Odjíždím dopoledne s Romanem

Odpovědět

—————

Provozovatel stránek

neručí za vulgarismy

a výlevy zúčastněných...

florbalový bazar

Hrajete AIRSOFT?
Army & Airsoft shop Brno

Jak poznat zmrda?

Jak poznat vohnouta?

Jak vážnou hrozbu naší civilizaci představují?

Jak s nimi jednat a jak se jim bránit?

A především, jak proti nim bojovat?