Datum: 07.06.2012
Vložil: Roman
Titulek: Krasoňov
Můžete začít nosit dalších 500 na Krasoňov.
Při účasti 11 lidí, kteří jistě pojedou, bysme to mohli už s 11 tisíci zvládnout. Potvrzená účast je od: Krony, Havlas, Johny, Sob, Tumba, Roman, Fabi, Kuža, Pazi, Kruša, Vymi.
Odpovědět
Datum: 06.06.2012
Vložil: Mr. 69
Titulek: champions cup
Zdar borci,
jsem rád, že jsme to dokázali. Ukázali jsme, že jsme dobří. Jsem ale rozbitej jako prase. Pořád mě bolí různý části těla ale rozhodně to za to stálo!!! Pěkný rozloučení s AFL :-)
Odpovědět
Titulek: Re: champions cup
Tak to jsme dva. Já jsem si ještě včera říkal, že budu dnes ve středu maximálně chytat jak jsem rozbitej :-D
Odpovědět
Vložil: Mr. 69
Titulek: Re: Re: champions cup
já jsem chtěl jít na flor se postavit do beka a zkusit to rozběhat, ale bohužel jsem to nestihnul...
Odpovědět
Datum: 05.06.2012
Titulek: Champions cup
Na www.afl.cz už jsou výsledky a nahoře je napsáno, že poháry budou předány v červenci na rozlosování nového ročníku.
https://www.afl.cz/champion-cup---vysledky.html
Odpovědět
Datum: 05.06.2012
Vložil: Sob
Titulek: Re: Champions cup
Fajn, že dostaneme pohár:-) A až založíme Restaurant Fbc Rosice, tak si všechny vystavíme;-)
Odpovědět
Datum: 04.06.2012
Vložil: Sob
Titulek: Fotos
https://www.fbcrosice.cz/fotogalerie/champion-cup-2012/
Odpovědět
Datum: 03.06.2012
Vložil: Doňa
Titulek: Double
Pánové,
tleskám za první místečko a dovršení doublu :D Asi nejsme první v první lize nadarmo, cooooo? :D
Odpovědět
Titulek: Re: Double
Asi ne :-) Ale musím říct, že ty mančafty byly hodně kvalitní. Kromě jednoho zápasu to byl všechno rozdíl jednoho gólu.
Chci poděkovat všem co na turnaj přijeli. Kronymu a Havlasovi, že jeli na skupinu, ikdyž měli fotbal a my jsme díky tomu mohli pošetřit trochu sil a taky Marwaňovi, že nakonec dojel, protože v pěti bysme to určitě nedali.
Je to pěkné zakončení sezony a hlavně celého působení v AFL. Dneska jsem rozbitej, jak kdyby mě srazil vlak a matně vzpomínám na tu včerejší záplavu endorfinů po skočení finále kdy jsem cítil jenom blaho :-)))
Žokej Vááááááňááá fandí Rosicíííííím....... :-D
Odpovědět
Vložil: Žokej Váňa
Titulek: Re: Re: Double
Jeho kóóóóóóně fandí Rosicíííííím.... :-D:-D:-D
Odpovědět
Vložil: Double Mistr
Titulek: Re: Re: Re: Double
tak sme mistři no a cóóóóóó!!! :D :D :D
Odpovědět