Datum: 25.04.2012
Vložil: Dr. Vale
Titulek: stavění plotu-diskriminace
proč tady taky nejsu napsanej že sem dal 500,když sem ho dal? to zavání diskriminací nás co umíme stavět plot :D
Odpovědět
Datum: 26.04.2012
Vložil: Roman
Titulek: Re: stavění plotu-diskriminace
:-D
Asi ho brácha včera stopil ;-)
Odpovědět
Datum: 23.04.2012
Titulek: tričko
Tady je návrh trička jak jsme se bavili. Hoďte do placu jestli polo nebo obyč a co byste ubrali, přidali, změnili apod. :-)
https://www.fbcrosice.cz/images/200001044-d213bd30dd-public/tricko.jpg
Ve středu doneste každej aspoň 500 na Krasoňov, ať to neplatíme naráz a tolik to nebolí.
Odpovědět
Datum: 23.04.2012
Titulek: Re: tričko
mě se líbí tak jak to je,já sem pro :)
Odpovědět
Datum: 24.04.2012
Titulek: Re: Re: tričko
Když dáš kopírovat a vložit, tak se mrkni na ten odkaz. Přídá se ti tam navíc adresa na webnode, tak si to umaž a bude to fungovat. Kdyby ti to nešlo, tak je návrh trička ještě v sekci fotogalerie/mix/a hned za Messim je tričko.
Jinak ten nápis na rukávu tam samozřejmě nebude a ten dovětek bez motivace taky ne. Je to jen ukázka, co by se dalo případně dodělat.
Odpovědět
Vložil: Johnny
Titulek: Re: Re: Re: tričko
Takhle jak to je bych bral hned :DDD
Odpovědět
Titulek: Re: Re: Re: tričko
mě se ten dovětek bez motivace právě líbí ten bych tam určitě dal a klidně i to vohnouti a zmrdi mě tam nevadí :)
Odpovědět
Datum: 22.04.2012
Titulek: Koubkova afl
Tak to čumím, takhle jsem si to představoval:
https://www.afl.cz/novinky/
Systém turnaje dobrej a startovné 8500. Konečně dostal rozum.
Odpovědět
Datum: 20.04.2012
Vložil: Jandys
Titulek: Proč ?!!!!!!!
Zdrávím všechny vohnouty z Rosic , v první řadě Vám chci pogratulovat za další prvenství v 1.lize kterým se i loučíte s AFL a za druhé Vás trošku vyhecovat PROČ ?!!! nepokračovat v poháru když by jsme se mohli potkat!! TO Z NÁS MÁTE STRACH ???
Odpovědět
Datum: 20.04.2012
Titulek: Re: Proč ?!!!!!!!
Tobě Jandys taky děkujeme, že nám pomohls na 4. turnaji, když jsme neměli golmana a k úspěšné sezoně ve druhé lize.
Sestava na ligu je: Vymi (od 16:00 Kuža) - Sob, Roman, Havlas, Tumba, Johny, Krony.
Fabec, Pazi a Pepa jsou out bohužel.
Sestava na pohár by zůstala bez Havlasa a možná i Johnyho, tak nevím, jestli stojí za to hrát dva zápasy po sobě 3x10 minut v sestavě 4+1 a ještě po lize...uvidíme prostě na turnaji a domluvíme se tam podle situace.
Odpovědět