Diskuse

Datum: 18.04.2012

Vložil: Doňa

Titulek: Turnaj + cup

Ahoj, navrhuji, aby každej vznesl nějakej názor na sobotní turnaj a cup. Já osobně bych absovlvoval celej turnaj, abysme tu naši sezonu i celé účinkování v AFL zakončili se ctí. Co se týče poháru, tak bych se na to vykašlal, protože víme, že i naposled jsme se tam sotva scházeli. Navíc, jak říkal Sob, si můžeme potom sednout a v klidu se mrknout na Barsu nebo chcete-li na Real :D Takže konečné slovo za mě je: Turnaj ANO, cup NE.

Odpovědět

—————

Datum: 19.04.2012

Vložil: Roman

Titulek: Re: Turnaj + cup

Já souhlasím s Kronym. Jsem však případně připravenej tam zůstat i na pohár.

Mrkněte prosím na stranky www.fbczastavka.cz do sekce diskuse. Kuba Nowak tam napsal info ze včerejší schůze amatérky. Koubek se prý nedohodl s Brančem a proto budou příští rok dvě amatérky. Koubkovi zůstává původní a už má i nové stránky na www.afl.cz a Branč bude mít od 1.5. www.afl-brno.cz

Odpovědět

—————

Vložil: Sob

Titulek: Re: Re: Turnaj + cup

Změna herního systému vypadá zajímavě, bude určitě lepší když za sezonu potkáš víc týmů.. Škoda, že už to nebylo letos:-)

Odpovědět

—————

Vložil: Sob

Dnes odpoledne se taky uvidí, zda náhodou nebude třeba sledovat i sobotní hokej (ale nerad by předbíhal....)
Turnaj bych chtěl odehrát určitě celý, protože je náš poslední a v případě, že se bude hrát Cup, tak zůstanu i na něj, protože já se stejně na fotbal dívat neplánoval, jen mi šlo o to, abysme si po posledním turnaji sedli a dali beera - no a pokud přijedeme cca v 21,00 do Rosic a celý den budeme hrát, tak jich moc nedám, protože usnu:-)
Turnaj ANO, Cup ano/ne jak chtějí ostatní.

Odpovědět

—————

Vložil: Havlas

Já se chcu určitě dívat na balet v podání Reáálu, takže na turnaj ANO, cup NE. Po turnaji bych šel sednout na beera, jak říká Sobolka a rovnou to spojil aji s fotbalem v televizi, takže se nabízí varianta Tipsport a nebo na chcánky nad Štiku, ale nejsem si jistej zda-li tam bude na programu fotbal, takže tipsport jistota ...

Odpovědět

—————

Titulek: Re: Re: Turnaj + cup

Klidně to můžeme udělat takhle. Tipsport bude plnej, tak ještě můžeme nad kino na Svijany kde je velká televize i plátýnko jak u Vymiho doma ;-)

Odpovědět

—————

Vložil: Dr. Vale

Čest mistři,když si to čtu a uvědomím si,že to je náš společnej poslední turnaj,tak se přikláním k celýmu turnaji a když bude slušnej počet na pohár tak klidně zůstanu i na pohár...na beera půjdu určitě i když by se šlo na pohár. a fotbal sem nijak neplánoval,stejně se na ten fotbal nebude dat dívat :D
Takže: tak určitě turnaj na 100% a pohár podle počtu mistrů co by to byli ochotni hrát :)

Odpovědět

—————

Vložil: pazi

Momentálně mám nějakou virózu a su slabé jak mucha, ale snad do soboty budu ok a zahraju si s vama naposledy turnájek. Na pohár každopádně seru, chci vidět jak si katalánci vytřou prdel s Realem :-)

Odpovědět

—————

Datum: 10.04.2012

Vložil: Vymi

Titulek: Listky na kometu

Zdarec. Chcete nekdo listky na kometu na finale? Na kazdy domaci zapas muzu mit dva na stani.Normalne stoji 500 kus. Jestli ma nekdo zajem necham za 800 kus.Cena nic moc ale za to ja nemuzu :-) Pokud ma nekdo zajem dejte vedet. Zitra bych je musel vyzvednout.

Vymi

Odpovědět

—————

Datum: 10.04.2012

Vložil: Vymi

Titulek: Re: Listky na kometu

Jo kdo by snad na me nemel cislo: 606 746 561

Odpovědět

—————

Datum: 11.04.2012

Titulek: Re: Listky na kometu

Když si stoupneš před zápasem před stadion, tak musíš aspoň 1500 za kus prodat, ne?

Odpovědět

—————

Datum: 14.04.2012

Vložil: Doňa

Titulek: Re: Re: Listky na kometu

Opak je pravdou... včera jsem získal tři lístky na Kometu za cenu, kterou lístek opravdu stál. Pak mi ještě dotyčnej volal, jestli nechci ještě další dva :D

Odpovědět

—————

Provozovatel stránek

neručí za vulgarismy

a výlevy zúčastněných...

florbalový bazar

Hrajete AIRSOFT?
Army & Airsoft shop Brno

Jak poznat zmrda?

Jak poznat vohnouta?

Jak vážnou hrozbu naší civilizaci představují?

Jak s nimi jednat a jak se jim bránit?

A především, jak proti nim bojovat?