Datum: 24.02.2012
Vložil: čáp
Titulek: Malej Fic
Zdravíčko,
přinesl jsem vám ukázat malého Ficáka ( Tomáš Fic,Fbc Zastávka)
https://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/430085_116917661767974_100003492216590_61151_1660761968_n.jpg
Odpovědět
—————
Vložil: Roman
Titulek: 9. turnaj
mail od Aleš König - Kösso:
Ahoj, tak nakonec se bohužel nejsme schopni sejít.. Určitě nedorazíme. Právě jsem psal i vedení..
Do konce sezóny se ale ještě uvidíme ))
Budu volat s Brančem, jak to bude časově a dám vědět.
Odpovědět
—————
Titulek: Re: 9. turnaj
Mluvil jsem s Brančem. Vymýšlel jak to posunout, odložit a další blbosti. Tak jsem mu řekl, že by bylo vhodný napsat novej rozpis, obvolat zbývajích 6 mančaftů, vyvěsit to na stránky afl a tím předejít, že bude někdo otrávenej, že nemá s kým hrát, že dlouho čeká na zápas nebo že přijede pozdě. Tak mi otraveným hlasem sdělil, že se na to odpoledne podívá...
Odpovědět
—————
Titulek: Re: 9. turnaj
Tak Robin z KH vytvořil nový rozpis pro Branče, protože nedojede Kosso ani DODO.
Tzn. začínáme v 9 proti Beruškám, další zápas v 10 proti Cavespiders a dohraná skupina. Jelikož nejsou Kosso a Dodo spolu ve skupině, ušetříme dohromady 4 hodiny hracího času a finále by mohlo být někdy cca. 13:30.
Odpovědět
—————
Datum: 17.02.2012
Vložil: Pazi
Titulek: Cristiánek
https://www.youtube.com/watch?v=ZyzdSOUXDDg&feature=related
fotbal mu jde líp teda
Odpovědět
—————
Datum: 16.02.2012
Vložil: Sob
Titulek: Florbalová středa a med od Havlajdy
Zdarec hruščata, prvně díky Havlasovi za med, je výborný:-)
Za druhé prosím o půlminutu ticha za jeden z nejnepovedenějších středečních florů, který je naštěstí za náma:-)
(možná flor včera připadnul divný jen mě, tím pádem platí jen veřejné podkování v bodu číslo "uno" :-) )
Odpovědět
—————
Datum: 14.02.2012
Titulek: Valentýn
Pánové, doufám, když se vás dnes přítelkyně zeptala "miláčku, víš co je dnes za den?" jste odpověděli jako já: "Ano, dnes začíná jarní kolo ligy mistrů lásko" :-D :-D
Odpovědět
—————
Datum: 14.02.2012
Titulek: 3. verze soutěže
Vyhlašuji tipovací soutěž před devátým turnajem :-)
Vklad 30Kč (můžeme domluvit víc ;-), vítěz bere vše. V případě shody - dělba zisku. Vyhrává nejpřesnější tip.
Kolik vstřelíme gólů na devátém turnaji?
Záměrně nepíšu, jaké bude skóre po devátém turnaji, aby to bylo transparetní, čistý jak křišťál a nedemotivující!
Můj tip: 24 gólů
Maki: 22
Sob: 23
Pazi: 25
Havlas: 21
Fabi: 27
Odpovědět
—————
Datum: 15.02.2012
Vložil: Doňa
Titulek: Re: 3. verze soutěže
Hola hola,
189/8=23,625 ..zaokrouhleno nahoru je 24. Přidávám gol k dobru, jelikož hrajeme na domácí půdě a jsme na hrušce :D Konečný tip 25. (Pazi sorry)
Odpovědět
—————
Jsem zapoměl, že hrajeme na domácí půdě... :-) Doňa má pravdu a možná se zbytečně mírní (to abych podpořil růst hrušky) :-))
Odpovědět
—————
Když vidím ty tipy, tak uvažuju o tom, trošku tu hrušku podrazit :-)
Odpovědět
—————
Ono taky záleží jakou si vezme Johny hokejku, jeslti bude mít rovnou, tak bych se toho nebál:-)
Odpovědět
—————