Diskuse

Datum: 13.02.2012

Vložil: Dr. Vale

Titulek: když berušky zpívají

https://www.youtube.com/watch?v=VbbRV9olDvA

Odpovědět

—————

Datum: 14.02.2012

Vložil: Roman

Titulek: Re: když berušky zpívají

Tumba, tak to je otřes ty vole :-D
A já si debil pustil ještě song Slečna Renata. Ten borec je někde jinde....

Odpovědět

—————

Datum: 09.02.2012

Vložil: Vymi

Titulek: Netbook

Zdarec borci, mám další kousek na prodej. Pokud by měl někdo zájem o netbook Acer.

Parametry zde:
https://www.czc.cz/acer-aspire-one-722-cerna/101636/produkt

Použivý necelé dva měsíce takže záruka 22 měsíců. Samozřejmě plně funkční bez poškození. Cena 7 500 Kč.

Odpovědět

—————

Datum: 12.02.2012

Vložil: ladime

Titulek: Re: Netbook

Dobrý den,
kdyby k tomu byl daňový doklad, tak sem s tím!
genial@email.cz

Odpovědět

—————

Datum: 07.02.2012

Vložil: Dr. Vale

Titulek: zkouška

Odpovědi na zkouškové otázky uchazeče o pracovní místo v Google Inc, který sice získal 0 bodů ze zkoušky ale přesto byl přijat:
В1. Během které bitvy zemřel Napoleon?
* během té poslední
В2. Kde byla podepsána Deklarace Nezávislosti?
* dole, na poslední stránce
В3. Hlavní příčina rozvodu?
* svatba
В4. Hlavní příčina neúspěchů?
* zkouška
В5. Co jste nikdy neměl ke snídani?
* oběd a večeři
В6. Co vypadá jako půlka jablka?
* druhá půlka
В7. Pokud hodíme červený kamen do modrého moře, jaký bude?
* mokrý
В8. Jak může člověk jít osm dní bez spánku?
* bez problémů, vždyť v noci spí
В9. Pokud budete mít 3 jablka a 4 pomeranče na jedné dlani a 4 jablka a 3 pomeranče na druhé, co budete mít?
* opravdu velké dlaně
В10. 8 zedníků postavili zeď za 10 hodin, kolik času to zabere 4 zedníkům?
* nezabere žádný čas, zeď již byla postavena
В11. Jak můžeme hodit vejce na betonový základ tak, abychom ho nerozbili?
* jakkoliv, vejce v žádném případě nepoškodí betonový základ

Odpovědět

—————

Datum: 07.02.2012

Titulek: Re: zkouška

Ten test je pěkná sračka. Pokud budu brát v potaz, že je orientovaný na jakousi bystrost uchazeče o místo, tak budiž. Ale jak odpovědět "správně" na první otázku? Vždyť to vlastně ani nejde, když Napoleon v žádné bitvě nezemřel. Asi se řídit jako uchazeč heslem na blbou otázku, blbá odpověď....

Odpovědět

—————

Datum: 06.02.2012

Titulek: z webu SHM Újezd :-)

Vzhledem k tomu, že jsme ve skupině skončili poslední, nemohli jsme pro čtvrtfinále očekávat jiného soupeře než Rosice. Vzhledem k našemu momentálnímu psychickému rozpoložení a vzhledem k tomu, že by se jednalo až o třetí čtvrtfinále, jsme demokraticky odhlasovali, že to vzdáváme a jedeme domů. Výsledek byl těsný: pro hrdé čekání na popravu byl Bohdan a Vlastík, pro dřívější návrat a ušetření se pravděpodobně bohatého přídělu se vyslovili Radek, Franta i Vašek. Poněkud úsměvné je, že v následném semifinále se měly Rosice potkat s DODEM, které ovšem zápas také kontumovalo. Rosicím tedy na dálku vyjadřuji svoji upřímnou soustrast, protože na finále musely čekat cca 5 hodin. Nevídané.

Odpovědět

—————

Datum: 06.02.2012

Vložil: Doňa

Titulek: Re: z webu SHM Újezd :-)

Tak to jsou dobří mazáci :D ...ale ještě mohli dodat, že se vyplatilo :D

Odpovědět

—————

Datum: 03.02.2012

Titulek: příští sezona

Jelikož moje ryska vah se v poslední době překlopila na stranu "nehrát příští rok AFL" dovoluji si našim členům nabídnout jednu z variant co v příští sezoně.
Jednou z myšlenek bylo hrát v dalším roce čfbu. Nakonec jsem od toho upustil, protože je proti hodně důležitých faktorů - peníze na vedení týmu v čfbu, počet spolehlivých hráčů co by chodili hrát, dobrovolníky co by jezdili na školení rozdhočích, aby neměl tým pokutu, já abych jezdil na školení vedoucích a určitě najdu mnoho dalšího.

Proto jsem včera mluvil s vedoucím Orel Telnice, kde hrajeme s Pazim a Fabim a on by byl ochotný pro příští rok vytvořit nový tým - Orel Telnice B. Nebylo by to totiž tolik nákladné jako založení celého nového týmu. Trenink by byl společný s týmem A, takže by nevznikly náklady na halu, školení rozhodčích by bylo v rámci týmu A, zaplatili by se pouze dva pořádané turnaje. To je asi 16 tisíc. Tyto peníze by pokryly členské příspěvky vybrané od každého člena, které platíme i v týmu A.
Pokud by měl tedy vzniknout tým B a mohl fungovat, znamená to, že musí mít 8 stálých členů, aby se pokryly náklady na pořádaní turnajů. Na turnaj by se počet hráčů vždy doplnil z týmu A, aby byly aspoň dvě lajny. Já bych si šel za B tým zahrát a věřím že i Fabi s Pazim, takže bysme mohli tvořit aspoň jednu lajnu. Druhá by mohla být složená z kluků co hráli dřív za Telnici a taky Amatérku. Konkrétně jsme jednali už s Ivanem Pejtou (Dědci sobě), Jarem Staňkem (Real Brno) a ve hřou jsou asi ještě 3 kluci co hrávali minulej rok za Telnici.
Pokud máte někdo zájem, dejte vědět. Prosím, počítejte s tím, že je v tom pro vás závazek uhradit příspěvěk 2000 pro klub, 500 čfbu za licenci, chodit pravidelně na zápasy a přijít aspoň 2x do měsíce ve čtvrtek na trenink do Brna na VUT (hlavně před turnajem). Během turnaje se hrají pouze dva zápasy 3x13 minut, takže je to na půl dne v intervalu 3 týdny. V rámci jihomoravského přeboru se hraje v okolí, tzn. Pohořelice, Jedovnice, Brno, Morkovice, Dubňany.

Pokud není zájem, nic se neděje. Můžeme si zahrát příští rok společně dva tři turnaje nebo můžou ti, kdo chtějí pokračovat, hrát za Fbc Pendrov amatérku dál ;-)

Odpovědět

—————

Vložil: Johnny

Titulek: Re: příští sezona

Paráda, na Pendrov seru konečně pořádná nabídka :D

Odpovědět

—————

Vložil: Vymi

Jak by to bylo s golmanama? Do zápasů já s kužem a nikdo další? A co na tréninku? Když bude společný s týmem A nebudeme tam navíc, když tam budou dva jiní golmani?

Odpovědět

—————

Vložil: Doňa

Čau bukanýři,

já bych to hlavně probral v neděli na turnaji. Je mi poměrně jedno, za co budu pinkat, ale rád bych v nějaké florbalové činnosti pokračoval :D

Odpovědět

—————

Provozovatel stránek

neručí za vulgarismy

a výlevy zúčastněných...

florbalový bazar

Hrajete AIRSOFT?
Army & Airsoft shop Brno

Jak poznat zmrda?

Jak poznat vohnouta?

Jak vážnou hrozbu naší civilizaci představují?

Jak s nimi jednat a jak se jim bránit?

A především, jak proti nim bojovat?