Datum: 01.01.2012
Vložil: Doňa
Titulek: Re: další sezona afl
Já bych si chtěl taky občas pinknout :D
Odpovědět
Datum: 02.01.2012
Vložil: Havlas
Zdarec ....
Jý bych to taky asi pustil, ale pokud se bude pokračovat, rád se přidám. Záleží na starých pardálech, aby rok pauzy rozdejchali :-D nám mladejm je to jedno :-)
Odpovědět
Datum: 04.01.2012
Vložil: Sob
Prosím všechny co jdou dneska na flor, aby toto téma otevřeli přímo na tréninku.
(když na to budeme myslet všichni, tak si snad aspoň jeden vzpomene:-) )
Odpovědět
Vložil: DR. Vale
já osobně bych si taky rád pinknul i příští rok...ale jak řekl havlas my mladí máme sil dost a jdem do toho ale záleží kolik síly mají nestoři našeho týmu :D
Odpovědět
Vložil: Roman
Nejde o síly vy mlaďoši :-D
Jde o to, že Havlas, Krony, Tumba si půjdou pinknout během sezony, ale taky se stane, že jim to víc než z 50% nevyjde, Johny bude muset být třeba zrovna s mlaďochem a hrát budu já, Pazi a Sob....
Odpovědět
Datum: 13.01.2012
Vložil: Mr. 69
Ti mladí jsou čím dál tím víc oprsklejší... To je vrchol :-D Já osobně bych rád hrál, ale nejde mi to skloubit s florbalem. Se mnou nemůžete bohužel počítat. Když mě to vyjde na 2 turnaje, tak to bude zázrak. Já můžu až skončí áčku sezona...
Odpovědět
Datum: 24.12.2011
Vložil: Havlas
Titulek: Johny a Bůža v akci
Zdarec, pro trocha pobavení sem házím Buže a Johnatana jak si to valí na hopec :-)
https://elfyourself.jibjab.com/view/ZnidDRtWO0ekTj3PdITX
Odpovědět
Titulek: Re: Johny a Bůža v akci
To musel být slušnej vzorek :-D
Odpovědět
Datum: 21.12.2011
Vložil: Mr. 69 - Márw
Titulek: přání
Zdravím florbal špílery i špílerky a návštěvníky této poučné diskuze,
předem se omlouvám, že po mě už takovou dlouhou dobu určitě všichni truchlíte, že jsem vás nepoctil svojí návštěvou :-) Momentálně jsem opravdu hodně vytížen florbalem a nejde to. Poctivě ale sleduji všechny výsledky a gratuluji vám všem k předvedeným výkonům a bodovým příspěvkům po jednotlivých turnajích.
Ale teď, proč píšu...
Chtěl bych Vám všem popřát pohodové Vánoce a pokud se neuvidíme, tak i úspěšný nový rok 2012.
Odpovědět
Datum: 22.12.2011
Titulek: Re: přání
Ty toho vždycky strašně nakecals :-D
Taky se pánové připojuji k přání. Ať to letos zase dotáhneme nejvýš :-)
Odpovědět
Vložil: DR. Vale
Titulek: Re: Re: přání
Taky se připojuji ke přání,ať nám to šlape po všech stránkách :) jak v osobním tak i sportovním životě :)
Odpovědět