Diskuse

Datum: 25.05.2011

Vložil: Roman

Titulek: Re: Příští sezóna

OK, budu s tím počítat.
Bylo by dobrý, pokud chceš chodit aspoň ve středu, chodit pravidelně jak doteď ať máme dva golmany a nemusí chytat plachta :-)

Odpovědět

—————

Datum: 25.05.2011

Vložil: Sob

Titulek: Re: Příští sezóna

Dík Vymi.
Super, že si napsal dopředu a jak psal Roman, v tu středu určitě choď:-)

Odpovědět

—————

Datum: 19.05.2011

Titulek: příspěvky

Prosím noste mi peníze, do konce měsíce musíme vybrat na ty manťáky. Díky

Odpovědět

—————

Datum: 19.05.2011

Titulek: Re: příspěvky

Jo a nevím jak je to možný, ale přišel mi mail přímo z ČFbu s nabídkou jestli se nechceme registrovat. Asi už na nás čekají :-)) Napsal jsem, že až přespříští sezonu.

Odpovědět

—————

Datum: 29.05.2011

Vložil: Dr. Vale

Titulek: Re: Re: příspěvky

oni prostě ví kdo je dobrej a kdo to umí... :D

Odpovědět

—————

Datum: 15.05.2011

Titulek: info AFL

Vážení přátelé,
všechny Vás zveme na Slavnostní vyhlášení sezony 2010/2011, které proběhne dne 4.6 na hale Hattricku Brno.
Přesný čas Vám ještě upřesníme.

Odpovědět

—————

Datum: 12.05.2011

Vložil: Johnny

Titulek: Krasoňov

Tak jsem trochu zklamán kluci moji, gratulace k takovému rozhodnutí, romane máš páru měsíc před akcí se na ně vysrat...

Odpovědět

—————

Datum: 12.05.2011

Vložil: Pazi

Titulek: Re: Krasoňov

Johny to se rozhodlo na poslednim turnaji, takze kdybys nelecils palec a jel se treba jen podivat tak jsi do toho rozhodnuti mohl zasahnout, kazdopadne vsichni kluci chteli mit letos soukromou rozlucku krom tebe, takze nas to mrzi, ze jsme ti nevyhoveli. jinak konaci s tim naprosto souhlasili a nemyslim si, ze by mesic byla nejaka kratka doba na to aby si zaridili vlastni rozlucku.Jinak to nebylo pouze Romanovo rozhodnuti ale podilel se na tom kazdej z nas krom tebe, protoze jsi tam nebyl (jinak tvuj nazor jsme stejne znali dopredu :-)

Odpovědět

—————

Datum: 13.05.2011

Vložil: Havlas

Souhlasím s Pazikem, není to jen rozhodnutí Romana, ale jak píše Pazik, tak celého týmu. Všici se shodli, že si uděláme radši soukromou zakončenou s hráčama kteří za nás nastupovali. Neznamená když nejedou KONI abys Džabule nejel ty.

Odpovědět

—————

Datum: 15.05.2011

Vložil: Mr. 69

Opravdu to nebylo rozhodnutí pouze Romana, ale všech, kdo byly na turnaji.

Odpovědět

—————

Datum: 16.05.2011

Vložil: Sob

Souhlasím s klukama a jen bych doplnil, že to zbytečně vyznívá tak, že pouze na turnaji "se rozhodlo". Tak to není, bavili jsme o tom i po turnaji, když jsme šli na pivo (o tomto věděli všichni, nejen ti co hráli). Také jsme zakončenou řešili i ve středu (možná dvě středy předem).

Odpovědět

—————

Datum: 09.05.2011

Titulek: příští sezona

Na příští rok máme opět podanou přihlášku do AFL. Startovné by mělo být opět 12 tisíc. Konzultoval jsem to hlavně s Pazim a shodli jsme se, že i přes dotace města od každého vybereme příspěvky na další sezonu. Z příspěvků co teď vybereme, odevzdáme požadovaných 5 tisíc (z celkových 15 tisíc) základní škole, aby se uskutečnil nákup mantinelů. Dohodli jsme se na částce 700Kč/osoba.
Očekávám, že příspěvek zaplatí: Vymi, Kuža, Pazi, Roman, Johny, Sob, Marwaň, Havlas, Krony, Šoltézák, Laďa a Fabi s Křivecem.
Pokud s tím má někdo problém, můžeme se domluvit individuálně. Narážím na to, že by mohl někdo namítnout že nehraje turnaje (např. Laďa nebo Jura) nebo že netrénuje ve středu v hale (Křivec, Mrwaň).
Pokud k tomu něco máte, dejte prosím vědět, ať nedělám něco proti vaší vůli.

Odpovědět

—————

Provozovatel stránek

neručí za vulgarismy

a výlevy zúčastněných...

florbalový bazar

Hrajete AIRSOFT?
Army & Airsoft shop Brno

Jak poznat zmrda?

Jak poznat vohnouta?

Jak vážnou hrozbu naší civilizaci představují?

Jak s nimi jednat a jak se jim bránit?

A především, jak proti nim bojovat?