Datum: 25.05.2011
Vložil: Roman
Titulek: Re: Příští sezóna
OK, budu s tím počítat.
Bylo by dobrý, pokud chceš chodit aspoň ve středu, chodit pravidelně jak doteď ať máme dva golmany a nemusí chytat plachta :-)
Odpovědět
Datum: 25.05.2011
Vložil: Sob
Titulek: Re: Příští sezóna
Dík Vymi.
Super, že si napsal dopředu a jak psal Roman, v tu středu určitě choď:-)
Odpovědět
Datum: 19.05.2011
Titulek: příspěvky
Prosím noste mi peníze, do konce měsíce musíme vybrat na ty manťáky. Díky
Odpovědět
Datum: 19.05.2011
Titulek: Re: příspěvky
Jo a nevím jak je to možný, ale přišel mi mail přímo z ČFbu s nabídkou jestli se nechceme registrovat. Asi už na nás čekají :-)) Napsal jsem, že až přespříští sezonu.
Odpovědět
Datum: 29.05.2011
Vložil: Dr. Vale
Titulek: Re: Re: příspěvky
oni prostě ví kdo je dobrej a kdo to umí... :D
Odpovědět
Datum: 15.05.2011
Titulek: info AFL
Vážení přátelé,
všechny Vás zveme na Slavnostní vyhlášení sezony 2010/2011, které proběhne dne 4.6 na hale Hattricku Brno.
Přesný čas Vám ještě upřesníme.
Odpovědět
Datum: 12.05.2011
Vložil: Johnny
Titulek: Krasoňov
Tak jsem trochu zklamán kluci moji, gratulace k takovému rozhodnutí, romane máš páru měsíc před akcí se na ně vysrat...
Odpovědět
Datum: 12.05.2011
Vložil: Pazi
Titulek: Re: Krasoňov
Johny to se rozhodlo na poslednim turnaji, takze kdybys nelecils palec a jel se treba jen podivat tak jsi do toho rozhodnuti mohl zasahnout, kazdopadne vsichni kluci chteli mit letos soukromou rozlucku krom tebe, takze nas to mrzi, ze jsme ti nevyhoveli. jinak konaci s tim naprosto souhlasili a nemyslim si, ze by mesic byla nejaka kratka doba na to aby si zaridili vlastni rozlucku.Jinak to nebylo pouze Romanovo rozhodnuti ale podilel se na tom kazdej z nas krom tebe, protoze jsi tam nebyl (jinak tvuj nazor jsme stejne znali dopredu :-)
Odpovědět
Datum: 13.05.2011
Vložil: Havlas
Souhlasím s Pazikem, není to jen rozhodnutí Romana, ale jak píše Pazik, tak celého týmu. Všici se shodli, že si uděláme radši soukromou zakončenou s hráčama kteří za nás nastupovali. Neznamená když nejedou KONI abys Džabule nejel ty.
Odpovědět
Datum: 15.05.2011
Vložil: Mr. 69
Opravdu to nebylo rozhodnutí pouze Romana, ale všech, kdo byly na turnaji.
Odpovědět
Datum: 16.05.2011
Vložil: Sob
Souhlasím s klukama a jen bych doplnil, že to zbytečně vyznívá tak, že pouze na turnaji "se rozhodlo". Tak to není, bavili jsme o tom i po turnaji, když jsme šli na pivo (o tomto věděli všichni, nejen ti co hráli). Také jsme zakončenou řešili i ve středu (možná dvě středy předem).
Odpovědět
Datum: 09.05.2011
Titulek: příští sezona
Na příští rok máme opět podanou přihlášku do AFL. Startovné by mělo být opět 12 tisíc. Konzultoval jsem to hlavně s Pazim a shodli jsme se, že i přes dotace města od každého vybereme příspěvky na další sezonu. Z příspěvků co teď vybereme, odevzdáme požadovaných 5 tisíc (z celkových 15 tisíc) základní škole, aby se uskutečnil nákup mantinelů. Dohodli jsme se na částce 700Kč/osoba.
Očekávám, že příspěvek zaplatí: Vymi, Kuža, Pazi, Roman, Johny, Sob, Marwaň, Havlas, Krony, Šoltézák, Laďa a Fabi s Křivecem.
Pokud s tím má někdo problém, můžeme se domluvit individuálně. Narážím na to, že by mohl někdo namítnout že nehraje turnaje (např. Laďa nebo Jura) nebo že netrénuje ve středu v hale (Křivec, Mrwaň).
Pokud k tomu něco máte, dejte prosím vědět, ať nedělám něco proti vaší vůli.
Odpovědět