Datum: 09.05.2011
Vložil: Sob
Titulek: Re: příští sezona
U mě "no problemo", tzn. stačí říct kdy to mám donést. Díky
Odpovědět
—————
Vložil: Mr. 69
Jenom se chci zeptat, jestli by nepřipadala v úvahu na příští rok jiná hala. V tělocvičně si připadám jako na ledě, opravdu se tam nedá běhat... Jde to nebo ne?
Odpovědět
—————
Datum: 10.05.2011
Vložil: Sob
Titulek: Re: Re: příští sezona
Moc nechápu tvůj příspěvek - do jaké "jiné" haly by si chtěl v Rosicích chodit? (případně kam by si chtěl jezdit)
Není škoda, že po 6 letech jsou domluvené mantinely a kvůli změně haly to necháme být?
Odpovědět
—————
Vložil: Roman
Souhlasím se Sobem, přece nezměníme halu, když se nám po 6 letech podařili domluvit manťáky za 5, respektive 15 tisíc korun?!
Navíc, nepřijde mi, že by to tam extrémě klouzalo. Na to, že se ta plocha neutírá, protože tam není velkomop, tak je to dle mě v pohodě.
Navíc mi taky přijde ujetý měnit halu, když dojdeš max 3x za rok :-D
Pokud bude přespříští rok čfbu, tak by se mělo začít trénovat i na gymplu na Zastávce.
Odpovědět
—————
Datum: 11.05.2011
Vložil: Mr. 69
Titulek: Re: Re: Re: příští sezona
Toto byl jenom návrh. Jenom jsem se vyjádřil :-) Chtěls vyjádření :-)
Mě osobně totiž moc nebaví florbal na hale, kde to klouže. Ale v pohodě. Rád bych chodil víc, ale prostě to kvůli trénování nestíhám. Navíc příští rok toho asi v Rosicích moc nenatrénuji, protože budu trénovat jako asistent ten Hattrick áčko. Budu rád, když stihnu nějakej turnaj amatérky, protože se asi bude hrát systémem doma venku každej víkend.
Odpovědět
—————
Datum: 12.05.2011
Jasně, my s tím počítáme že na treninky chodit kvůli časové vytíženosti nebudeš.
Ale pokud budeš stíhat turnaje AFL, tak budeme samozřejmě rádi, že nás bude dostatek.
Odpovědět
—————
Vložil: Dr. Vale
Tak mě tak napádá když to čtu,jestli počítáš se mnou n příští sezónu.Rád bych hrál...Tento rok sem měl bohužel hodně smolnej na zranění a operace,ale příští rok už bych měl být fit (teda doufám že se nic nestane) tak bych rád zase nazul cvičky,navlíkl dres Fbc Rosice a trochu rozvířil florbalové vody zase a přispl svojí troškou do mlýna :)
Odpovědět
—————
Datum: 11.05.2011
No je pravda, že jsem s tebou co se týče příspěvků po letošní sezoně moc nepočítal. Ale samozřejmě budeme rádi, pokud budeš příští rok hrát. Sám víš, že jsem se tě letos několikrát ptal, jestli už můžeš jít hrát. Bohužel to ale nevyšlo, tak snad to bude další sezonu lepší :-)
Odpovědět
—————
Datum: 12.05.2011
Vložil: Dr. Vale
Titulek: Re: Re: Re: příští sezona
jj vím že jsi mě psal a dycky mě to potěšilo,ale bohužel to nešlo :( snad si o příští sezónu vynahradím a vám taky :)
Odpovědět
—————
Titulek: o zvířátkách
Sedí zajíc na pařezu a divoce onanuje ... udělá se, spadne z pařezu a odkutalí se do strouhy do potoka ...
chvíli chlemtá, pak si utře hubu a říká: "Ženský a chlast ... to je moje !!!! :-D
Odpovědět
—————
Datum: 08.05.2011
Titulek: kořeny jehličnanů
Tak jsem měl pravdu já:
smrk ztepilý - Kořenový systém je plochý a mělký, bez hlavního kořene, lze jej dobře studovat na vyvrácených exemplářích.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Smrk_ztepil%C3%BD
borovice - je jehličnatý strom s mohutným hluboko jdoucím hlavním kořenem. Ve vichřici se zpravidla nevyvrací, ale láme.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Borovice_lesn%C3%AD
Odpovědět
—————
Datum: 08.05.2011
Vložil: Doňa
Titulek: Re: kořeny jehličnanů
Smekám před tvými znalostmi:D
Odpovědět
—————