Datum: 26.04.2011
Vložil: Roman
Titulek: pohár AFL
Trochu to všem asi udělá čáru přes rozpočet, ale v sobotu hrajeme pohár AFL. Vychází to v den čarodek a začátek je 18:30. Počítám, že by to mohlo v 20:00 skončit, takže vás prosím, kdo dokáže oželet, že se půjde ožrat až o něco později, pojďte si v sobotu zahrát.
Provolám ještě ostatní mančafty, jestli vůbec dojedou ať tam nejedeme zbytečně.
Odpovědět
Datum: 26.04.2011
Vložil: Sob
Titulek: Re: pohár AFL
Kua, tak to je hodně naprd.
Oželel bych klidně úplně chlast, ale jedeme s Maki na víkend pryč:-(
Odpovědět
Datum: 27.04.2011
Vložil: Havlas
Titulek: Re: pohár AFL
My máme s Kronym fotbal, ale na druhej špíl na 100pro dojedem :-)
Odpovědět
Datum: 18.04.2011
Titulek: AFL
Právě mě informoval Robin z KH, tak se s váma taky podělím :-)
V příští sezoně končí v 1. afl týmy Sivic (sestup), MAC (čfbu), Real a Hattrick.
Přijít by měli Berušky, ACAB, Ivančice a Bíteš.
Bych to možná taky viděl příští rok jako poslední sezonu v afl a pak zkusit se Ševčem čfbu. Co vy na to? Vypadá to, že pro nás budou lepší jednou za tři týdny odehrát 2 utkání a mít skoro polovinu dne volnýho než zabít jednou za tři týdny celej den.
Nic není definitivní samozřejmě. Je to jenom taková moje vize.
Jinak s manťákama to vypadá celkem dobře. Vypadá to, že na městě peníze budou, takže od září by mohly být ve škole. Ale nesmíme to zakřiknout.
A jestli se naseru, tak sepíšeme petici, aby propustili z tělocvičny staška!!!
Odpovědět
Datum: 18.04.2011
Titulek: Re: AFL
V sobotu mi zrovna Johny říkal, že by si ještě chtěl zahrát čfbu:-)
Odpovědět
Datum: 27.04.2011
Vložil: Mr. 69
Titulek: Re: AFL
Já bych hrál klidně už letos :-) AFL podle mě už celkem upadá a už to nemá takovou úroveň jako dříve. Aby nás to vůbec příští rok bavilo... Předpokládám, že tam bude jenom jeden soupeř a to Kosso
Odpovědět
Datum: 15.04.2011
Titulek: Turnaj
Zdarec palec, jak se domluvíme na odjezdu v sobotu? Manager nemůže jet, což asi víte, tak abysme se tam nějak dostali:-)
Odpovědět
Datum: 15.04.2011
Titulek: Re: Turnaj
Všem jsem dal vědět, takže by to mělo klapnout ;-)
Věci na flor si beru sebou, takže pokud by byla aspoň malá možnost se tam na to vysrat, tak za váma přijedu.
Odpovědět
Datum: 16.04.2011
Titulek: Re: Turnaj
Dík všem, co jeli na turnaj. Slušnej výsledek.
Odpovědět
Datum: 17.04.2011
Titulek: Re: Re: Turnaj
Zejména finále byl velmi slušný výsledek:-) Ale to se nedá nic dělat, příště jedeme pro 14 ne, kua? :-)
Odpovědět
Datum: 04.04.2011
Vložil: Martin
Titulek: Švédské florbalové vybavení JOLLY s 50 % slevou
Ahoj, podařilo se vyjednat zajímavou slevu na kvalitní florbalové vybavení(hokejky, toolbagy, míčky,..). Více na www.sportmart.cz. Nabídka je platná pouze tento týden. Omlouvám se za "komerční příspěvěk", ale možná někoho z vás podobná nabídka potěší. Díky za pochopení
Odpovědět