Diskuse

Datum: 24.08.2010

Vložil: Sob

Titulek: Re: Re: Re: přátelák

Zítra jedu taky, jen se pak prosím napiš kdy a kde máme čekat.
Vymi nejede, tak případně zajdu na město, ať kvůli mě nemusíš jezdit k pekárně.

Odpovědět

—————

Datum: 27.08.2010

Vložil: Dr. Vale

Titulek: Re: přátelák

já určitě němůžu ani na jeden přátelák...mám zápasy

Odpovědět

—————

Datum: 13.08.2010

Vložil: Roman

Titulek: 1. turnaj

Ahoj,
první turnaj hrajeme v neděli 5. září.
Tím pádem Krony s Havlasem na první turnaj padají kvůli fotbalu, že?
Dále co vím, tak na hale je ve vzdálenějším rohu nová velká časomíra. Další změny buď nejsou, nebo o nich nevím :-)

Odpovědět

—————

Datum: 17.08.2010

Vložil: Havlas

Titulek: Re: 1. turnaj

Bohužel ne ....

Odpovědět

—————

Datum: 20.08.2010

Vložil: Dr. Vale

Titulek: Re: 1. turnaj

Já ještě nevím jestli půjdu...je tam zápas chlapů a trenér říkal že s nama počítá,ale není zatím nic potvrzenýho,tak se mnou radši nepočítej a kdyby se to změnilo ( v což doufám) tak dám vědět

Odpovědět

—————

Datum: 09.08.2010

Vložil: Doňa

Titulek: Přání

Srdečně přeju našemu manažerovi k svátku:D:D:D Vy zvířata jste si na něj nikdo nezvpomněli:D:D

Odpovědět

—————

Datum: 10.08.2010

Titulek: Re: Přání

Krony myslím letos hraje v první lajně s nosičem medu Havlasem :-))

Odpovědět

—————

Datum: 02.08.2010

Vložil: vachi

Titulek: TAK CO S TÍM PAINTBALLEM???

Tak co kluci,nemáte chuť si zablbnout - bude to prdel a pořádně si zastřílíme.
Nebojte se ohledně nějaké profesionality - někteří tam budou taky poprvé a já osobně jsem to hrál jen 2x v životě.Byl bych rád,kdyby jste se zůčastnili,protože čím více lidí,tím větší zábava.
Kdyžtak se hlaste Romanovi a on mě pak řekne ,kolik vás bude.Doufám to nebodnete.
Všechny zdravím - mějte se

Odpovědět

—————

Titulek: info vedení AFL

Vážení hráči,

kdo bude mít chuť může se přijít podívat na rozlosování nového ročníku AFL 10/11.

Rozlosování proběhne pro všechny ligy na hale SC Hattrick Brno Loosova 1b, dne 5.8 od 18.30h.

S přátelským pozdravem Martin Branč.

Odpovědět

—————

Datum: 31.07.2010

Vložil: Martin

Titulek: pátek

Zdravím,

borci, to, co jste včera předváděli v baru, to normálně smýšlející lidi nedělají. Rozbíjet schválně panákovky, rozbíjet židlu, utíkat přes plot (rozbili jste mi kliku u těch vrat). Jestli přijdete posedět a popít ok. Pokud ale chcete dělat bordel, tak opravdu nechoďte.

Dneska si přišlo několik lidí z ulice stěžovat, že jste dělali bordel na ulici a chtěli volat policajty. Zavolejte mi nebo napište pravdu, co se dělo, rád bych to věděl po pravdě. Něco už jsem slyšel a nebylo to vůbec pěkný... Stěžovali si lidi, kterým v životě ten bar nevadil.

Já ten bar mám jako zábavu a nechci o něho přijít, protože mi tam lidi budou volat policajty, posílat nejrůznější kontroly atd...

Konktrétně já bych se takto v baru a před barem u kamaráda nechoval...

Martin

Odpovědět

—————

Datum: 01.08.2010

Vložil: fbc Rosice

Titulek: Re: pátek

Tak jestli jsme smýšlející to nevím, ale každopádně jsme nerozbíjeli panákovky, ale bohužel se nám podařila rozbít sklenička od vína, ve které byly šipky,to že nám jednou spadla na zem židla, bych nebral jako zozbíjení židlí a kliku u vrat beru tu rozbil nějakej pakoš, když šel zkusit otevřít vrata a zůstala mu v ruce.(za to bych se opravdu omluvil za všechny,ale zbytek je dost přibarvenej podle mě).jinak teda nevím, když jsme zdrhali přes plot, tak jsme opravdu nestáli před barem a dělali bordel, prostě je pičovina z prdele zdrhat a pak vyřvávat před barem ne,když chceš aby to vypadalo jako utěk...jinak Marťo kdyby jsme chtěli aby ti vzali bar tak tam chodíme dělat před bar každej víkend bordel, ale myslím, že je každej rád, že tam makáš a dostal jsi to na nějakou úroveň. Každopádně pivo vynikající, prostředí výborné a obsluha katastrofální!! jinak se omlouváme za to a radši budeme chodit dělat bordel jinam. Sorry!!

Odpovědět

—————

Vložil: Martin

Titulek: Re: Re: pátek

Ta barmanka, co tam byla, tak říkala, že byla celkem vyklepaná z toho, co se tam dělo. Já jsem tam nebyl, takže osobně nemůžu tvrdit nic... Jenom reaguji na to, co mi řekla ona a ti, co tam byli.
V sobotu tam byla grilovačka, já jsem o té klice nevěděl, byl tam otec, ten si toho samozřejmě všimnul, že klika je rozbitá. Šel domů pro novou a samozřejmě mě zmrdal jako psa, že si nevážím baru, že tam mám rozbitou kliku a nevím o tom, že se na to mám raději vysrat, když se tomu nevěnuju atd... Však Roman ho zná, jakej umí být... Toto mě celkem naštvalo, protože baru věnuju spoustu svýho volnýho (ne-li všechen) času a chci, aby to fungovalo a lidi tam chodili rádi. Když už se něco takovýho stane, tak je dobrý to říct. Pokud jste si toho nevšimli, tak ok.
Pokud byla obsluha špatná, tak to chci vědět, abych mohl popřípadě udělat nějaký opatření...
Pokud budete chtít přijít na pivo a posedět a pobavit se v rámci slušnosti, tak s tím problém nemám. V takovýmto případě budu velice rád, když tam budete chodit.

Odpovědět

—————

Provozovatel stránek

neručí za vulgarismy

a výlevy zúčastněných...

florbalový bazar

Hrajete AIRSOFT?
Army & Airsoft shop Brno

Jak poznat zmrda?

Jak poznat vohnouta?

Jak vážnou hrozbu naší civilizaci představují?

Jak s nimi jednat a jak se jim bránit?

A především, jak proti nim bojovat?