Datum: 28.06.2010
Vložil: Dr. Vale (bubeník)
Titulek: Re: Rosická samba ... :-D
Johny tam má jednu chvilu krutej amok tance v tom videu :D ale jako nesktečnej nářez
Odpovědět
Datum: 25.06.2010
Vložil: Johnny
Titulek: :DDD
Ajedemmm https://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=482128&id=1673777033
Odpovědět
Datum: 25.06.2010
Vložil: Dr. Vale
Titulek: Re: :DDD
mazec :) jak tak vidím tak johny už taky nespí :P :D já taky ne...už se nemůžu dočkat
Odpovědět
Datum: 14.06.2010
Titulek: kde je ta sestava kurva?! :-D
Chtěl bych se zeptat jaká je sestava na naše soustředění v Krasonově?
jmenovitě ve dnech 25.-26-27.6. 2010
a taky vznesu dotaz jaká bude organizace s dopravou?
vím že je to asi brzo se ptát,ale jak se eskutečně těším tak bych o tom chtěl vědět co nejvíc,abych se psychologicky připravil,aby nedošlo na soustředění k psychologickému rozkladu nebo nějakému nedorozumění (třeba jako minulej rok) :D
děkuji za odpověď
člen wohnoutstva a svazu rosických holubářů Dr. Vale
Krasoňovu zdar!
Odpovědět
Datum: 15.06.2010
Vložil: Roman
Titulek: Re: kde je ta sestava kurva?! :-D
Pěkně napsáno :-))
Sestavu máš na levé straně diskuze. Ještě přibude Vymi.
Já jedu v pátek dopoledne a beru velký auto. Většina míst už je obsazena, tak je potřeba mně dát co nejdřív vědět.
Co vím, tak sólo jede Vymi ale taky dopoledne. Pak je ještě možnost domluvit se na odvozu s Koňákama, určitě jich pojede dost v pátek v odpoledních hodinách.
Jinak já odjíždím tento pátek 18.6. na dovolenou a vrátím se až ve čtvrtek 24.6., takže po tuto dobu nebudu nic zařizovat. Potřeba je sehnat prasotoč. Chlaďák, 2 bečky Brna 11, kýtu a cigárka jsem zařídil a v pátek ráno to vše naložím.
Odpovědět
Titulek: Re: Re: kde je ta sestava kurva?! :-D
pokud máš ještě jedno místo volný tak pojedu s tebou.
taky by bylo dobrý podle mě aby se sem napsalo kdo co zařídí,aby nám něco nedejbože nechybělo. jestli už má každej jasno co je schopen zařídit a pracuje na tom tak jenom chci podotknout,že tohle nemyslím nijak zle a neberte to jako rýpání nebo tak něco ;-) děkuji to je ode mě pro tuto chvíli vše :-)
Odpovědět
Vložil: Doňa
Titulek: Re: kde je ta sestava kurva?! :-D
Čau draci,
já trošku reaguju na Tumbův heroický výkon, co se týče slohové stránky:D Nevím, jestli je to dobře či špatně, ale moje státnice vyšly na datum 25.6. To znamená, že do Krasoňova pojedu, ale přijedu až později. Myslím, že bych mohl vyjíždět kolem 3. - 4. hodiny odpolední. Proto vznáším dotaz, zda jede někde v tuto hodinu a kdo by mě eventuálně vzal?!
Ještě dodám....nehlašte se všichni:D:D:D:D
Odpovědět
Datum: 24.06.2010
Vložil: Robin
Titulek: Re: Re: kde je ta sestava kurva?! :-D
Teoreticky 1 misto v aute mame. borci pojedou kolem 17, ale ja s nema nejedu tak se domluvit s vachim...
Odpovědět
Datum: 04.06.2010
Titulek: sestava na sobotu
Vymi - Sob, Roman, Havlas, Marwaň - Tumba, Syki, Krony, Johny
Odpovědět
Datum: 01.06.2010
Vložil: Fabi
Titulek: facebook
Tak kdo z Vás je na Facebooku ????? ;)
https://www.jenpromuze.cz/start/a-sakra/2356-10-nejhorsich-profilu-na-facebooku?page=0,0
Odpovědět
Datum: 04.06.2010
Vložil: Gengsta
Titulek: Re: facebook
https://cs-cz.facebook.com/people/Josef-Gengsta-Mulac/1727690198
Odpovědět
Datum: 07.06.2010
Titulek: Re: Re: facebook
To je jitrnice jako svět neviděl ty vole.
Odpovědět