Diskuse

Datum: 23.03.2010

Vložil: Roman

Titulek: Scovilleho stupnice

Nemůžu odolat se s Váma nepodělit o tuto informaci :-)
Na wikipedii jsem narazil na Scovilleho stupnici pálivosti a je tam napsáno, že chilli paprička Jalapeňo, kterou jste možná, jako já, jedli u Furbiho v Meku když byly Mexické týdny má hodnotu 2500 - 8000 SHU. Pro normální lidi, jsou to standartní chilli papričky ze kterých se mně decánko rosilo čelo a celkem pálila pusa. Pálení však nebylo takové, aby mně to vodpálilo chuťové buňky a necítil zbylou vynikající chuť krávy, sýra, okurek a vomáčky.
Asi si říkáte co to sem ten vohnout píše, ale teď přichází ta pointa a osvěta na kterou všichni čekáte. Na první pozici pálivosti papriček se nachází indická chilli paprička s názvem Bhut Jolokia (v překladu něco jako chilli démon), která má pálivost neuvěřitelných 1 000 000 SHU. Teď si hodnotu porovnejte s Jalapeněm. Chvilku popřemýšlejte a užijte si volnou chvíli kdy nemusíte myslet na okolností starosti a zbytečnosti. Dokážete si to kurva představit sežrat?!!
Toť vše. Děkuji všem, co si můj výlev přečetli až do konce.

Odpovědět

—————

Vložil: Strýček Donald

Titulek: Re: Scovilleho stupnice

Kurva... co to sem ten vohnout píše? !! :-)

Odpovědět

—————

Vložil: kudrnatrý farmář ze slunné itálie

Titulek: Re: Scovilleho stupnice

To je Johnyho chilli paprička :D je to takzvaná Chilli paprička Johny Démon.

farmářům a vohnoutům zdar

Odpovědět

—————

Datum: 16.03.2010

Vložil: Roman

Titulek: minidres-návrhy

Tady jsou odkazy na návrh minidresu. Poslal jsem to dvoum společnostem, které měly nejlepší ceny.

Tento návrh je 120Kč/ks
https://s1.imgupload.cz/img/236898/ilV08/FBC_Rosice.jpg
K tomu žádné výhrady nemám, je to pěkně zpracováno. Jenom do mailu mi napsali: co se týká dresíků stříbrné barvy tak předesílám,
že stříbrná barva se technologií sublimačního tisku nedá vytisknout a řeší
se to tiskem 30% černé barvy a výsledek je taková "šedá" barva....

Tady je druhý návrh. Cena 100Kč/ks.
K tomu bych udělal jednu změnu a to, že nápis fbc rosice na zadní straně bych nechal normálním písmem a ne písmem co je použito v logu na přední straně.
https://s1.imgupload.cz/img/236899/FvySk/Navrh-minidresu--FBC-Rosice.jpg

Tak dejte vědět co se vám líbí.

Odpovědět

—————

Vložil: Sob

Titulek: Re: minidres-návrhy

Mě se líbí ten druhý návrh (Fbc Rosice na ramenou, jmenovka dole) a ten font Fbc Rosice určitě stejný jako font pro jmenovku:-)

Odpovědět

—————

Vložil: Dr. Vale

mě se líbí ten druhý návrch.... (FBC Rosice na ramenou,Jmenovka dole) a taky se mě líbí na těch oranžových dresech jak to FBC... je napsaný bílou barvou. Krásně to totiž vynikne :)

Odpovědět

—————

Vložil: Dr. Vale

ještě sem na něco zapomněl...na těch šedých dresech,bych nechale všechny nápisy černě a na oranžových všechny nápisy bíle aby to vyniklo...

Odpovědět

—————

Vložil: Mr. 69

Já jsem pro 2. návrh. s bílýma nápisama, jmenovaka nahoře, a vše bíle napsáno. Jméno bych udělal stejným fontem jako je FBC Rosice.

Odpovědět

—————

Vložil: Doňa

Jsem asi divnej, ale mně se líbí ty první.

Odpovědět

—————

Vložil: Havlas

Já jsem taky pro 2. návrh. To stejny co Marwaň :-)

Odpovědět

—————

Datum: 17.03.2010

Vložil: Bílé Jezdec

Nejlepší jsou ty třetí... HA HA HA VOHNOUTI

Odpovědět

—————

Datum: 14.03.2010

Vložil: Doňa

Titulek: Cestování plyšáků

Zdarec,

dívám se na Den D a tam byl právě projekt, o kterým jsme se bavili na turnaju. A to cestování plyšáků. Sice jsme se tomu smáli, že je to debilovina, ale ti investoři do toho investovali, takže ono to asi zase taková blbost nebude.

My můžem nechat cestovat třeba naše poháry:D Jinak tady přidávám adresu, na které se na to můžete mrknout. Je to až na konci tohoto videa https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/309292320520020-den-d-ii-rada/?streamtype=WM1

Odpovědět

—————

Provozovatel stránek

neručí za vulgarismy

a výlevy zúčastněných...

florbalový bazar

Hrajete AIRSOFT?
Army & Airsoft shop Brno

Jak poznat zmrda?

Jak poznat vohnouta?

Jak vážnou hrozbu naší civilizaci představují?

Jak s nimi jednat a jak se jim bránit?

A především, jak proti nim bojovat?