Datum: 23.03.2010
Vložil: Roman
Titulek: Scovilleho stupnice
Nemůžu odolat se s Váma nepodělit o tuto informaci :-)
Na wikipedii jsem narazil na Scovilleho stupnici pálivosti a je tam napsáno, že chilli paprička Jalapeňo, kterou jste možná, jako já, jedli u Furbiho v Meku když byly Mexické týdny má hodnotu 2500 - 8000 SHU. Pro normální lidi, jsou to standartní chilli papričky ze kterých se mně decánko rosilo čelo a celkem pálila pusa. Pálení však nebylo takové, aby mně to vodpálilo chuťové buňky a necítil zbylou vynikající chuť krávy, sýra, okurek a vomáčky.
Asi si říkáte co to sem ten vohnout píše, ale teď přichází ta pointa a osvěta na kterou všichni čekáte. Na první pozici pálivosti papriček se nachází indická chilli paprička s názvem Bhut Jolokia (v překladu něco jako chilli démon), která má pálivost neuvěřitelných 1 000 000 SHU. Teď si hodnotu porovnejte s Jalapeněm. Chvilku popřemýšlejte a užijte si volnou chvíli kdy nemusíte myslet na okolností starosti a zbytečnosti. Dokážete si to kurva představit sežrat?!!
Toť vše. Děkuji všem, co si můj výlev přečetli až do konce.
Odpovědět
Vložil: Strýček Donald
Titulek: Re: Scovilleho stupnice
Kurva... co to sem ten vohnout píše? !! :-)
Odpovědět
Vložil: kudrnatrý farmář ze slunné itálie
Titulek: Re: Scovilleho stupnice
To je Johnyho chilli paprička :D je to takzvaná Chilli paprička Johny Démon.
farmářům a vohnoutům zdar
Odpovědět
Datum: 16.03.2010
Vložil: Roman
Titulek: minidres-návrhy
Tady jsou odkazy na návrh minidresu. Poslal jsem to dvoum společnostem, které měly nejlepší ceny.
Tento návrh je 120Kč/ks
https://s1.imgupload.cz/img/236898/ilV08/FBC_Rosice.jpg
K tomu žádné výhrady nemám, je to pěkně zpracováno. Jenom do mailu mi napsali: co se týká dresíků stříbrné barvy tak předesílám,
že stříbrná barva se technologií sublimačního tisku nedá vytisknout a řeší
se to tiskem 30% černé barvy a výsledek je taková "šedá" barva....
Tady je druhý návrh. Cena 100Kč/ks.
K tomu bych udělal jednu změnu a to, že nápis fbc rosice na zadní straně bych nechal normálním písmem a ne písmem co je použito v logu na přední straně.
https://s1.imgupload.cz/img/236899/FvySk/Navrh-minidresu--FBC-Rosice.jpg
Tak dejte vědět co se vám líbí.
Odpovědět
Vložil: Sob
Titulek: Re: minidres-návrhy
Mě se líbí ten druhý návrh (Fbc Rosice na ramenou, jmenovka dole) a ten font Fbc Rosice určitě stejný jako font pro jmenovku:-)
Odpovědět
Vložil: Dr. Vale
mě se líbí ten druhý návrch.... (FBC Rosice na ramenou,Jmenovka dole) a taky se mě líbí na těch oranžových dresech jak to FBC... je napsaný bílou barvou. Krásně to totiž vynikne :)
Odpovědět
Vložil: Dr. Vale
ještě sem na něco zapomněl...na těch šedých dresech,bych nechale všechny nápisy černě a na oranžových všechny nápisy bíle aby to vyniklo...
Odpovědět
Vložil: Mr. 69
Já jsem pro 2. návrh. s bílýma nápisama, jmenovaka nahoře, a vše bíle napsáno. Jméno bych udělal stejným fontem jako je FBC Rosice.
Odpovědět
Vložil: Doňa
Jsem asi divnej, ale mně se líbí ty první.
Odpovědět
Vložil: Havlas
Já jsem taky pro 2. návrh. To stejny co Marwaň :-)
Odpovědět
Datum: 17.03.2010
Vložil: Bílé Jezdec
Nejlepší jsou ty třetí... HA HA HA VOHNOUTI
Odpovědět
Datum: 14.03.2010
Vložil: Doňa
Titulek: Cestování plyšáků
Zdarec,
dívám se na Den D a tam byl právě projekt, o kterým jsme se bavili na turnaju. A to cestování plyšáků. Sice jsme se tomu smáli, že je to debilovina, ale ti investoři do toho investovali, takže ono to asi zase taková blbost nebude.
My můžem nechat cestovat třeba naše poháry:D Jinak tady přidávám adresu, na které se na to můžete mrknout. Je to až na konci tohoto videa https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/309292320520020-den-d-ii-rada/?streamtype=WM1
Odpovědět