Diskuse

Datum: 09.03.2010

Vložil: Roman

Titulek: minidresy+vlajka

Ahoj, s většinou z Vás jsem mluvil a názory byly pozitivní, takže bych od všech začal vybírat 350 Kč jak na minidresy, tak i na vlajku. V částce 350 je počítáno i s nějakou rezervou, takže zbytek by se pak použil na Krasoňov nebo na startovné v dalším ročníku AFL. Tentokrát máme příspěvěk "pouze" 5500 Kč a v kase od minule máme cca. 1200,- Kč.

Náhled vlajky je v sekci diskuze po levé straně.

Co se týče barev minidresů navrhuji naše původní barvy, tzn. černé trenky a stříbrný vršek, s tím, že na přední část minidresu bych dal logo fbc co bylo na předchozím webu a na zadní část bych dal číslo (každý si vebere svoje) a nad číslo nebo pod něj nápis fbc rosice. Kdo by pak chtěl, mohl by si dát na dres i přezdívku nebo jméno.
Pokud Vás k tomu něco dalšího napadá, nějaká lepší varianta nebo vylepšení, tak dejte vědět a ve středu či v sobotu můžete začít nosit peníze.

Odpovědět

—————

Vložil: Martin Musil - Gullivers Brno

Titulek: Výzkum - diplomka

Zdravím všechny florbalové kolegy, sbírám data pro mou diplomovou práci týkající se marketingového výzkumu, proto bych vás všechny chtěl poprosit o vyplnění krátkého tohoto dotazníku dostupného na adrese: https://5950.vyplnto.cz/ , velmi mi tím pomůžete.
Moc dík, Martin Musil (Gullivers Sokol Brno)

Odpovědět

—————

Datum: 04.03.2010

Vložil: Roman

Titulek: nevím co tady napsat kurva....

Ahoj,

jenom pro info dávám vědět, že jsem se ptal v Yashice kolik by stála vlajka o rozměru 2mx1m a z klasické vlajkoviny to vychází na 1800 bez daně. Vím, že je to zbytečnost, ale kdyby se chtěl někdo náhodou vyhecovat, tak já bych do toho šel :-)
Případně jak už jsem projednával s Kronym bysme mohli jít do minidresů. Tam byla cena tuším do stovky za kus. Se ctí bych si to pověsil do auta :-))
Nevím proč, asi tím vítězstvím v první lize mám nutkání si na oslavu něco pořídit :-D

Odpovědět

—————

Vložil: pazi

Titulek: Re: nevím co tady napsat kurva....

zdarec párci, ja su jak pro minidresy do auta tak zaroven i pro vlajku, i když taková vlajka je jednorázová záležitost, ale stojí to určitě za to..... ja su určitě ochotnej přispět 300 peněz na cokoliv v podstatě by to mohlo stčit na obojí že?
Takže popřemýšlejte a šetřete na vlajku hovada. čest

Odpovědět

—————

Vložil: Doňa

Zdravím všechny z prvního fleku:D:D Já jsem určitě pro minidresy. To se mi hafo líbí. Akorát pro upřesnění to stojí tak 150. Byla by to sranda:D Já bych se za to taky nestyděl:D Dokonce bych byl na to velice hrdý..

Co se týče vlajky, tak nevím, jak bysme ji využili, ale dvě kila mě nezabijou a já partu netrhám. Ale při tom psaní mě jeden nápad přepadl - vždycky, když něco vyhrajem, tak jak pojedem zpátky, vystrčíme vlajku a budem řvát, jak to bývá našim zvykem na celý Brno:D Nebo můžem klidně utíkat celým brnem:D

No myslím, že bysme využít našli, proto udělám tzv. rekapitulaci: Dresy: ANO, vlajka: ANO

Odpovědět

—————

Datum: 05.03.2010

Vložil: Sob

Minidresy jsou super nápad:-) To bych taky bral do "bílka" ;-)
Co se týče vlajky, záleží na ostatních - partu netrhám. Uvidíme co na to Johny :-)

Odpovědět

—————

Vložil: Dr. Vale

Zdarec mistři :-D,
já sem určiě pro obojí...do mýho mazlíka bych si s hrdostí dal minidrey FBC... každopádně su pro obojí

Odpovědět

—————

Vložil: Jirka Světlikuj

Já sem pro obojí

Odpovědět

—————

Vložil: Johnny

obojí :))

Odpovědět

—————

Datum: 07.03.2010

Vložil: Havlas

Obojí :-)

Odpovědět

—————

Vložil: Vymi

Ja nesci ani jedno. Zaridte se podle sebe.

Odpovědět

—————

Vložil: Mr. 69

Titulek: turnaj v Brně

Ještě se podívejte na tento turnaj:

https://www.florbalcomcup.cz/2010/informace/propozice/

Je v Brně a obsazení bude dobrý.

Odpovědět

—————

Provozovatel stránek

neručí za vulgarismy

a výlevy zúčastněných...

florbalový bazar

Hrajete AIRSOFT?
Army & Airsoft shop Brno

Jak poznat zmrda?

Jak poznat vohnouta?

Jak vážnou hrozbu naší civilizaci představují?

Jak s nimi jednat a jak se jim bránit?

A především, jak proti nim bojovat?