Datum: 09.03.2010
Vložil: Roman
Titulek: minidresy+vlajka
Ahoj, s většinou z Vás jsem mluvil a názory byly pozitivní, takže bych od všech začal vybírat 350 Kč jak na minidresy, tak i na vlajku. V částce 350 je počítáno i s nějakou rezervou, takže zbytek by se pak použil na Krasoňov nebo na startovné v dalším ročníku AFL. Tentokrát máme příspěvěk "pouze" 5500 Kč a v kase od minule máme cca. 1200,- Kč.
Náhled vlajky je v sekci diskuze po levé straně.
Co se týče barev minidresů navrhuji naše původní barvy, tzn. černé trenky a stříbrný vršek, s tím, že na přední část minidresu bych dal logo fbc co bylo na předchozím webu a na zadní část bych dal číslo (každý si vebere svoje) a nad číslo nebo pod něj nápis fbc rosice. Kdo by pak chtěl, mohl by si dát na dres i přezdívku nebo jméno.
Pokud Vás k tomu něco dalšího napadá, nějaká lepší varianta nebo vylepšení, tak dejte vědět a ve středu či v sobotu můžete začít nosit peníze.
Odpovědět
Vložil: Martin Musil - Gullivers Brno
Titulek: Výzkum - diplomka
Zdravím všechny florbalové kolegy, sbírám data pro mou diplomovou práci týkající se marketingového výzkumu, proto bych vás všechny chtěl poprosit o vyplnění krátkého tohoto dotazníku dostupného na adrese: https://5950.vyplnto.cz/ , velmi mi tím pomůžete.
Moc dík, Martin Musil (Gullivers Sokol Brno)
Odpovědět
Datum: 04.03.2010
Vložil: Roman
Titulek: nevím co tady napsat kurva....
Ahoj,
jenom pro info dávám vědět, že jsem se ptal v Yashice kolik by stála vlajka o rozměru 2mx1m a z klasické vlajkoviny to vychází na 1800 bez daně. Vím, že je to zbytečnost, ale kdyby se chtěl někdo náhodou vyhecovat, tak já bych do toho šel :-)
Případně jak už jsem projednával s Kronym bysme mohli jít do minidresů. Tam byla cena tuším do stovky za kus. Se ctí bych si to pověsil do auta :-))
Nevím proč, asi tím vítězstvím v první lize mám nutkání si na oslavu něco pořídit :-D
Odpovědět
Vložil: pazi
Titulek: Re: nevím co tady napsat kurva....
zdarec párci, ja su jak pro minidresy do auta tak zaroven i pro vlajku, i když taková vlajka je jednorázová záležitost, ale stojí to určitě za to..... ja su určitě ochotnej přispět 300 peněz na cokoliv v podstatě by to mohlo stčit na obojí že?
Takže popřemýšlejte a šetřete na vlajku hovada. čest
Odpovědět
Vložil: Doňa
Zdravím všechny z prvního fleku:D:D Já jsem určitě pro minidresy. To se mi hafo líbí. Akorát pro upřesnění to stojí tak 150. Byla by to sranda:D Já bych se za to taky nestyděl:D Dokonce bych byl na to velice hrdý..
Co se týče vlajky, tak nevím, jak bysme ji využili, ale dvě kila mě nezabijou a já partu netrhám. Ale při tom psaní mě jeden nápad přepadl - vždycky, když něco vyhrajem, tak jak pojedem zpátky, vystrčíme vlajku a budem řvát, jak to bývá našim zvykem na celý Brno:D Nebo můžem klidně utíkat celým brnem:D
No myslím, že bysme využít našli, proto udělám tzv. rekapitulaci: Dresy: ANO, vlajka: ANO
Odpovědět
Datum: 05.03.2010
Vložil: Sob
Minidresy jsou super nápad:-) To bych taky bral do "bílka" ;-)
Co se týče vlajky, záleží na ostatních - partu netrhám. Uvidíme co na to Johny :-)
Odpovědět
Datum: 05.03.2010
Vložil: Dr. Vale
Zdarec mistři :-D,
já sem určiě pro obojí...do mýho mazlíka bych si s hrdostí dal minidrey FBC... každopádně su pro obojí
Odpovědět
Vložil: Vymi
Ja nesci ani jedno. Zaridte se podle sebe.
Odpovědět
Vložil: Mr. 69
Titulek: turnaj v Brně
Ještě se podívejte na tento turnaj:
https://www.florbalcomcup.cz/2010/informace/propozice/
Je v Brně a obsazení bude dobrý.
Odpovědět