Datum: 12.02.2010
Vložil: čuřil
Titulek: přichycen při činu :-)
https://www.novinky.cz/koktejl/191883-norskou-reporterku-sexualne-obtezoval-sob.html
Odpovědět
Vložil: Mr. 69
Titulek: Re: přichycen při činu :-)
Hlavně, ať se to nedozví Markéta...!!!
Odpovědět
Vložil: Roman
Tady je vidět co dělá pan Šoltés v práci. Když neroznáší simkarty, tak spí. Když nespí, tak surfuje po netu s obsahem zaměřeným na sexuální hrátky se zvířaty......
Odpovědět
Datum: 14.02.2010
Vložil: Sob
To Ursus arctos middendorffi: Nezlobím se, že jsi dostal tuto skutečnost na veřejnost - naopak bych se chtěl touto cestou paní reportérce omluvit za moje nevhodné chování, ale byl jsem v říji:-)
Odpovědět
Datum: 11.02.2010
Titulek: dresy
Zdravím,
s Romanem souhlasím. Pokud se neshodneme všichni, tak to nemá cenu.
Ale každopádně jsem pro koupit dresy. Ty oranžový velikosti L nejsou opravdu vhodný...
Odpovědět
Titulek: turnaj - odvoz
Zase sem jdu zabírat místo. V sobotu nemůžu vzít auto, tak pokud by někdo mohl a chtěl vzit, tak sem napište nebo mi dejte vědět.
Hrajeme v 10 hodin, takže je potřeba se v 9 nakládat. Z Rosic nás jede 10, takže to vypadá že budem hrát na 5 beků a 4 útočníky.
Odpovědět
Titulek: Re: turnaj - odvoz
a nebo budeme hrát na 5 útočníků a 4 beky.
Odpovědět
Datum: 10.02.2010
Čest pánové, s těma dresama to vidím následovně: jsme jeden tým a buď všichni nebo nikdo. A jelikož se obejvili dva tři nesouhlasy a snad to začínalo být i vyhrocený téma, tak bych od toho asi upustil, ikdyž šlo jenom o to udělat si ze sebe srandu...
Odpovědět
Titulek: info AFL
Zdar hůlky, kdo může, tak dnes doneste groše na ty dresy. Vybírá to Liborek.
Jinak jsem uvádím oficiální info co přišlo od Branče:
Vážení kapitáni,
vzhledem ke schůzce kapitánů, na které bylo odhlasováno, že od 7.kola budou na hrací ploše dva rozhodčí. Vám chci oznámit, že bude povinnost při předložení papírové soupisky přiložit i 60,-/tým na odměnu pro třetího rozhodčího. Schůzky se mohl zúčastnit kdokoliv z Vás takže na případné stížnosti nemůže být brán zřetel.
Následující pravidlo bude platit do konce sezóny 09/10 a jen tehdy pokud se turnaje zúčastní tři rozhodčí.
Martin Branč
Odpovědět
Datum: 09.02.2010
Zdravím Homoklády :-) a Teploušáky (dva) :-)
já jsem pro. A potom bych to nechal jako naši další sadu. V tom oranžovým dresu velikosti L to opravdu není ono..... To si potom připadám jako naši dva teploušáci, co máme v týmu.
Hlavně zajímavě v tom bude vypadat náš King Kong (nebo taky medvěd Kodiak) :-D
Odpovědět
Vložil: Sob
Titulek: Re: dresy
Nazdar "kládo", teď jsem se telepaticky spojil s Kodiakem a říkal, že se moc těší jak budeš vypadat ve svém novém růžovém dresu velikosti S :-D
Odpovědět